kirsten

Sanna mina ord

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Publicerad 2010-04-13 22:35:25 i Familj,

Vad skönt det är när det är ljust om kvällarna. Ja, man blir lite lurad och tror att klockan är mindre än vad den är, men i alla fall. När vi åkte hem till Öret i fredags så var det aptråkigt väder här i Stockholm, men ju närmre hemåt vi kom desto finare väder blev det och att komma hem medan det fortfarande var ljust kändes helt underbart! Att ingen blev som det skulle är ju en annan sak.

Lördagen började med att vi åt en lång frukost med Martins föräldrar för att senare åka hem till hans syster med familj och fira stora tjejen som blivit hela 6 år. Galet! Presenterna gjorde succé :) Barnpresenter verkar vara lite av min grej, hahah! Sen var det meningen att vi skulle sluta upp med Lisa som slutade jobba för att sedan ta oss till ost- och vinmässan som gick av stapeln på slottet. Först fick vi inte komma in men blev ombedda att komma tillbaka lite senare. Gick och satte oss i en bar och snackade över ett glas vin och gick tillbaka, men icke. Slutsålt! Dumma vakt! Så vi knatade vidare till en restaurang och delade en flaska vin och en massa mat och plock. Då kom vi på idén att vi skulle bowla, men icke. Det var en turnering i stan.

Vi fortsatte att prata och prata för att efter detta knata iväg till Ica och storhandla. Chips, dip, godis, läsk och glass. Hahaha! Sen gick och gick och gick vi tills vi kom fram till Lisas kille, där blev vi serverade mer vin. Så ja, man kan väl säga att jag fick en vinprovning ändå ;) Det som var dåligt i stan var att ingen hade rosévin, de skulle beställa på måndag var svaret. Jisses! Lite sent då kanske? Jaja, meningen var att vi skulle sluta upp med min lillebror men vi var alldeles för sega så vi fortsatte vår sightseeing med en busstur hem till Lillån. Vad knasiga bussarna har blivit där. Nya nummer, nya turer och man vet inte var man hamnar...spännande!

Söndagen spenderades på mina föräldrars balkong och det lapades sol vill jag lova! Var helt underbart. Gott fika bjöds det på med. Livet är bra härligt ibland! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela