kirsten

Sanna mina ord

Hysteri!

Publicerad 2010-04-01 23:40:07 i Vardag,

Lugn dag på jobbet idag. Många har påsklov och lika många kommer att ha det nästa vecka. Men har ju gjort att man lyckats komma ikapp lite igen. Ordning och reda precis som det ska vara! Smet dessutom lite tidigare, finns inget värre än att sitta och stirra framför sig. Lika bra var det, mådde inte helt ok när jag kom hem så bäddade ner mig i soffan tills Martin kom hem. Han erbjöd sig till och med att åka och handla själv, men njae jag litar inte riktigt på att han får med sig allt hem. Jag lyckas dessutom alltid att glömma att skriva allt på listan så en del finns i huvudet och ja, ni förstår ju att han inte skulle få med sig allt hem då. Mitt fel, ja jag vet. Men så kan det vara.

På Ica var det galet, galnare än vanligt. Kändes som att alla människor som var där var människor som aldrig annars är ute bland folk. Jag blev påkörd av en dam som gick och kollade åt ett annat håll, nej, det gjorde inte jag. Men från att ha gått rakt fram vände hon vagnen och pang där stod jag. En annan donna försökte lugna sin dotter som var fullt vuxen och lugnt och fint bredvid, man kan undra varför. Lugnade hon sig själv på så sätt kanske? Att godiset var sänkt gjorde ju sitt till. Har nog aldrig sett så mycket folk där samtidigt. Det var en stackars kille som stod och fyllde på lika fort som det tog slut och ändå klagade ett par damer på att de gottigaste redan var slut. Själv berömde jag killen! Jomenvisst, sån är jag.

Skönt med lite ledigt. Vi behöver lite fler lediga dagar! Har noll och inget bestämt, eller jo på lördag ska jag på bio, ja jag vet att jag är sen, men ska se Avatar i 3D. Jag ska laga en hel kyckling, kan bli intressant. Samt att jag ska födelsedagsbaka. Även fast jag försöker ignorera den stora dagen så kommer den allt närmre. Jo, jag tackar jag. Men att baka tycker jag om, så det blir nog bra det där ska ni se. Kommer att gå bananas som vanligt ;)

http://www.jamtlandarmsport.se/upload/kyckling.jpg


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela