kirsten

Sanna mina ord

Nervös

Publicerad 2010-04-23 23:18:25 i Vardag,

Låt mig bara få veta, helst redan igår. Jag gillar inte att vänta på saker. Men min magkänsla säger mig att jag kan vara rätt säker och den brukar inte ha fel. Men ändå, men veckans negativa besked färskt i minnet så ropar vi inte hej riktigt ännu!

Funderar på om jag ska bege mig upp på stan imorrn eller åtminstonne till Kista för att köpa mig de där skorna som jag suktat efter ett tag nu. Problemet är att det är två jag vill ha och att de gjorde fel med min lön. Skulle ha varit fattig denna månad på grund av att vi var lediga och min sparade semester inte räckte till och jag fick vara tjänstledig en del av Mexicoresan. Men istället för att vara fattig har jag nu fått en full lön. Vilket jag är glad för förvisso, jag kan ju lägga undan lite till inför nästa månad då de ska göra rätt. Problemet kvarstår, jag har pengar att köpa de där skorna för, båda två om jag så vill ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela