kirsten

Sanna mina ord

Trasigt

Publicerad 2010-04-27 19:53:13 i Träning,

Blir galen! Mitt ben är paj! Meningen var ju att jag skulle boxas idag. Var bara att glömma, tänkte då att en promenad skulle göra susen. Icke! Efter 100 meter började det smärta, men dum som man är slog jag inte av på tempot och detta resulterade i att det blev en promenad på mycket längre tid än vad jag räknat med och som smärtade nåt så in i... Men runt tog jag mig och det är ju kanske huvudsaken. Det är bara så tråkigt att jämt när jag börjar komma igång så pajar det där benet. Så blir det av många års slit på en innebandyplan.

Jag har dessutom helt tappat suget på att laga mat. Jag som annars älskar att laga mat och bjuda på. Men nu är det som att jag har tappat bort mig själv. Visst, det är toppen att Martin får ta hand om det och träna på det. Men jag vill ha viljan tillbaka tack! Jag vill tycka att det är kul igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela