kirsten

Sanna mina ord

Våren tillbaka!

Publicerad 2010-04-06 21:41:12 i Vardag,

Åh, puh den där sabla snön som kom igår är snart ett minne blott. Idag har solen visat sig igen. Härligt! Synd bara att man jobbade idag igen. Men faktiskt, bara solen syns där utanför fönstret så blir jag genast på lite bättre humör. Sen att den oftast hinner försvinna innan jag kommer ut igen är ju sånt som känns lite bittert förstås. Jag gillar dock att det är en kort vecka, redan onsdag imorrn. Vilket betyder att jag är sent ute för att be grannen passa katterna igen. Attans! Men men, Martin är ju hemma tidigare än mig imorrn så han får ta hand om det. Då ska han även lufta min cykel, eller rättare, han ska lämna in den för lagning då de klantskallarna gjorde den sämre än innan när de skulle laga den sist. Efter det ska vi på en trevlig födelsedagsmiddag, hit ska vi.

Idag har jag bakat en tårta och några hallongrottor som tillsammans med de andra sorterna som jag bakat i helgen, ska få avnjutas på jobbet imorrn. För då mina vänner är det min dag ;) Och jag kan av nån anledning inte bara baka en sort. Jag måste bjuda på en buffé så att alla kan hitta sin favorit. Imorrn går det i chokladens tecken, vilket i och för sig i är rätt vanligt förekommande när det gäller mig. Lägger upp recepten efter att allt är provsmakat så att jag inte får er att tillaga nåt otäckt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela