kirsten

Sanna mina ord

Barnvagn, check!

Publicerad 2010-12-11 21:31:16 i Bebis,

Idag var vi uppe med tuppen för att vara oss. Ringde Kronan-butiken vid halv tio för att kolla om de skulle vara plats. Det skulle de. Men hon trodde att hon redan pratat med mig, haha. För det var en till Christine som skulle dit, minsann! Vi åkte iväg. Vi kollade, vände och bände. Körde ut i snön, packade in vagnen i bilen, drog av hjul, testade att byta ligg- mot sittdel. Jag var inte lika aktiv som Martin, men jag hade väldiga problem med att böja mig på de sätt som behövdes av förklarliga skäl. Men klarar Martin det så klarar jag det. Är inte det minsta rädd för det. När vi sedan står där så kommer ett tredje par, från Örebro! Enligt Martin en Hovsta-kille som han spelat tennis med. Ja, den här världen är bra liten.

Vi stod där tillslut och hade bestämt oss för att den här vagnen skulle vi ha. MEN, färgen var ett stort problem. Jag fastnade från allra första början för den gröna och jag har sagt hela tiden att det är jag som bestämmer. Ok, jag vet att det inte är snällt av mig, men det är jag som kommer köra runt med denna vagn mest. Men Martin ville ha en grå och den färgen är också riktigt läcker. Så där stod vi och funderade fram och tillbaka. Tillslut kom säljaren till vår undsättning. Hon berättade för oss att den gråa inte finns i lager och beräknades vara klar i början på februari. Valet blev inte så svårt då. Inte för att det inte skulle funka med att få hem en vagn i februari, men det betyder att den är populär och det betyder i sin tur att många har den. Därför blev det en grön :) Jag är skitnöjd! Så fantastiskt bra service var det också! De öppnar butiken för att några vill komma, de skickade med ett bäddset till vagnen, så nu finns täcke, kudde, påslakan, lakan och örngott. Vilken härlig dag! Nästa vecka har vi vagnen i vår ägo.

Nu ska vi kolla på film. Jag har valt en skräckfilm. Att jag aldrig lär mig...men vi får hoppas att den är sevärd ;)

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2010-12-12 15:27:21

Oh vilken fin vagn! Vi kommer nog köpa en vagn ganska sent, vi har ju redan en vagn sedan Nathalie, dock ska vi inhandla en syskonvagn är tanken, men ska börja spana runt redan nu. Förra gången köpte vi vagnen i vecka 20 och hade köpt en del plagg, nu är man så himlans tråkig och har inte köpt nåt än :/ Men det lär nog komma nu i januari, sambon har nyss fått jobb och ekonomin lär ju bli en anningen bättre nu framöver :D



Hoppas allt är toppen och vad häftigt att läsa om alla rörelser bebis gör, längtar så till vår lill blir lite starkare, har moderkakan i framvägg så den dämpar lite av alla rörelser :/



STORA KRAMAR!

Postat av: fifi

Publicerad 2010-12-14 21:20:08

Vad skönt att ha vagnen fixad! Jag har också varit inne på en Kronan, den verkar stabil och är dessutom snygg, men den tycks inte finnas i kombi och det är helst det jag vill ha.



Ja, visst är det trist att det ska vara så uppdelat? kan man inte bara ta det man gillar utan att det måste passa endera könet?

Postat av: Maria

Publicerad 2010-12-15 07:29:58

Mycket snygg!

Postat av: fifi

Publicerad 2010-12-15 19:08:15

Jag menar att jag inte vill ha separata ligg- och sittdelar, utan en sittvagn som man fäller ner och lägger en hård- eller mjuklift i så det blir en liggvagn :) Det verkar så bra med en lift man kan bära barnet i från vagnen ochh upp i lägenheten till exempel.

Postat av: Lina

Publicerad 2010-12-16 21:11:19

Jaa det blir lite lättare att shoppa då, förra gången shoppade jag som en tok fastän vi levde ganska snålt jag hade bara studiebidraget ej lån och jobbade extra killen var arbetslös redan då och fick ca 3000 från arbetsförmedlingen. Men det gick galant det med, man får lägga undan och prioritera vad man vill lägga pengarna på istället. Men nu så kommer vi ha en heeeel del att shoppa för, me like :D



Ja jag känner också mest rörelser på sidorna, dock så kände jag rätt tidigt rörelser typ vecka 15, små små buffar mitt på magen. Haha under brösten jisses vilken akrobat :)



Hoppas allt är toppen med dig/er! Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela