kirsten

Sanna mina ord

Dumma gubbe!

Publicerad 2010-12-17 23:26:14 i Jobb,

Usch, vilka två helt idiotiska dagar jag har haft! Igår tappade jag allt som jag höll i, papper flög åt alla håll och bara för att det hände 2 minuter innan så var jag inte säker 2 minuter efter. Jag tappade yoghurten över hela tröjan två gånger, jag gick in i saker och ja dagen fortsatte så. Usch! Men jag tog mig igenom den i alla fall.

Idag var det en fredag som gud glömde. Jag fick inget vettigt gjort alls. Eller så kanske jag inte ska lägga fram det, jag fick massor gjort men det tog tid. Att nästan en timme gick åt till en gubbe som jag bara borde glömma med detsamma gör inte dagen lättare. Han ringde och lyckliga jag var den som tog samtalet, under 20 minuter fick jag lyssna på hans ljuva stämma. Han skällde, han gormade, han mjuknade när jag hjälpte honom med en del av bekymret och han avslutade med att vara lika galen och rabiat som när han ringde in. Han var en sån där människa ni vet som det inte går att diskutera med, alla andra har fel och han är den ende som har rätt. I hans värld vill säga. Har nog aldrig varit så matt efter ett samtal. Men att sedan få beröm och uppbackning av sina fina kollegor gör det mödan värt. Att han sedan ringde en gång till och betedde sig som ett svin mot en kollega gör ju att jag vet att det inte är mig det är fel på.

Kotten reagerade starkt på detta med. Lill*n sparkade och bökade. Jag antar att det var för att trösta sin stackars moder och visa att den fanns där för mig :) Eller så var den omåttligt stressad. Stackars liten! Efter denna timme fortsatte jag göra lite småklantiga saker så tillslut sa jag till chefen att jag inte kunde göra nåt mer dumt för nu skulle jag lämna bygget och han bara skrattade. Haha! Härlig fredag! Den avslutades på stan. Har nu köpt julkort, almanacka, almanacka till väggen, julklapp till bytet på tisdag, sprits till morgondagens julbak, presenter, julklappar till kidsen (dock saknas en) och så marshmallows även detta till baket. Jag känner mig nöjd med min fredag i slutändan ändå.

Nu ska jag sova för imorrn ska vi kika böcker och mysa med bebis och prata skit med vänner och sen ska det handlas en och en annan julklapp och så baka :) Busy busy!

Kommentarer

Postat av: fifi

Publicerad 2010-12-18 18:52:41

Usch, vissa är det inte ens någon idé att prata med, de har liksom redan bestämt sig för att det inte ska gå att lösa. Tur att du har bra kolleger!



Hm, kanske borde kolla upp Kronan då, fast de verkar inte ha någon butik här, inte vad jag har hittat när jag har sökt i alla fall.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela