kirsten

Sanna mina ord

Long time

Publicerad 2010-03-18 22:58:46 i Vardag,

Jag är ledsen mina vänner, jag vet att ni gärna vill att jag uppdaterar här lite då och då. Jag vet att ni är riktigt intresserade av vad som händer här. Men jag måste göra er besvikna, för det händer verkligen nada. Om vi inte ska ta upp allt deppigt, men hur kul är det? Kan ju kanske vara därför jag håller mig borta. För att ni ska slippa min förpestade tillvaro. ;) Nejdå, så illa är det inte och ni behöver inte vara oroliga. Jag får proffshjälp från andra sidan jordklotet och det gör mig gott! Att få spy galla och ställa dumma frågor utan att någon dömmer en är ibland så oerhört befriande. Jag är så himla glad över att du finns och att vi hittat varandra igen. Du har varit en saknad vän!

Nu blev det inte så glatt ändå känner jag. Låter som att jag inte tycker att ni andra fina underbara vänner är nåt att hänga i julgranen, men det tycker jag. Ni är alla viktiga i mitt liv :)

Vi vänder detta inlägg tycker jag. För det har visst hänt roliga saker. I lördags var jag på finalen av Mello på plats i Globen. Det var lysstavar, ballonger och nummer man skulle hålla reda på och nånstans i havet av ljus såg man pluppar till artister som man hejade på, vissa mer än andra. Bredvid mig hade jag en smått galen dam som satt och pratade, antingen med mig eller sig själv. Darin var hennes favorit fick jag veta av dessa smått underliga samtal. Snett nedanför mig hade jag partyeliten som hade varit med förr, där var det småflaskor med sprit som så fint smugglades ner i muggarna med cola. Att de kunde varenda bidrag ser jag som en bonus.

Imorrn jobbas det några timmar och lite nytt om ekonomin ska bankas in, sen styr jag min kosa västerut mot Sveriges framsida som det så fint kallas. Dax för mys med det minsta av mina kusinbarn och det ska umgås med kusinen själv med familj och så kanske en tripp på stan och slutligen en konsert. Kent! Me like a lot! Det händer roliga saker i mitt liv trots allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela