kirsten

Sanna mina ord

Galen helg

Publicerad 2010-11-01 19:25:39 i Fest,

I fredags försökte jag bara bearbeta det som hände i tosdags. Jag lyckades rätt bra tror jag. Får jag bara älta och tjata hål i huvudet på folk så brukar det kännas bättre sen. Jag vet att det inte är så kul för de som måste lyssna på mig, men oftast är det ju Martin som får ta smällen. Mina andra vänner som får lyssna, ja de lyssnar ju jag på när de behöver hjälp. Det är väl så vänskap fungerar med. På kvällen blev det tacos med lillebror och Martin. Förra veckan när Martin förelsog att vi skulle äta tacos på fredagen så började jag stortjuta. Dessa hormoner säger jag bara!

På lördagen sprang vi runt halva stan. Kläder till kvällen skulle hittas. Var inte det lättaste kan jag säga. Jag var helt slut när vi kom hem och fick sova i soffan en stund. Men kvällen blev alldeles underbart galen! Utav närmre 20 personer var det 1 som kom utan utklädnad. Måste ju vara ett godkänt resultat, eller hur? Sen kan jag kju säga att ju längre kvällen led och ju fullare de andra blev desto mer ville jag hem. Jo, det är kul att se när de andra beter sig dumt och säger knasiga saker. Men bara ett litet tag. Så vi drog hem vid halv ett. Kändes lagom.

Igår låg jag däckad i soffan det mesta av dagen. Är så galet förkyld att jag inte vet var jag ska ta vägen. Följde med till buggen och var med på lite nya snurrar och så, men annars satt jag bara och kollade på. Bra för Martin att få träning med, och inte bara med mig. Jag vet ju hur jag ska gå i snurrarna och gör det automatiskt utan att han för mig. Så när jag sen dansar med honom efter att han dansat med andra så märker jag ju hur mycket bättre och säkrare han blivit. Kul!

Nu ska jag njuta av mina juleskum och julmusten som min älskade Martin kom med. Mums! Och ladda för en heldags shopping med min familj som kommer imorrn. Skoj ska det bli!

Här kommer lite bilder från lördagens festligheter











Kotten kommer att vara så stolt över sina stiliga föräldrar ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela