kirsten

Sanna mina ord

Modell

Publicerad 2010-11-15 23:08:00 i Livet,

Oj, igår var vi verkligen helt slut! Att passa två troll när man varit på fest kvällen innan skulle man kunna tänka sig skulle sluta i katastrof. Men min älskade M var riktigt pigg när vi gick iväg. Åkte och badade och det var riktigt härligt! Kul att se de små leka och busa och verkligen trivas i vattnet! Stortjejen så duktig med, kunde simma helt själva både ovan och under vattnet. När det sedan var dags för oss att pallra oss hemåt var M inte lika pigg längre. Han var grön i ansiktet och låg bara i soffan. Blev ingen bugg. Trist men så är det ibland.

Idag efter jobbet åkte jag till lillebrors skola. Han hade en uppgift som var tvungen att göras om och jag fick agera modell. Men det mina vänner var inte lätt. Jag skulle ligga på golvet lite halvt på magen men ändå vänd mot kameran. Att göra detta med en mage som är ivägen var skitsvårt för att vara ärlig. Är inte så skönt att ligga på mage på ett stenhårt golv heller, för att inte tala om hur oskönt det var för brösten. Shit! Jag låg där tills armarna domnat och nacken satt fast i en och samma ställning. Hoppas verkligen att han fick bra bilder! Sen skulle det fotas porträtt kan vi kanske kalla det. Jag känner mig alltid som en död fisk då. Tycker bara att allt blir stelt och tillgjort. Men men, det blir som det blir.

Fick fota privat sen med. Så nu finns det en massa bilder på magen i halvtid. Perfekt. Fick till och med M på en del bilder. Ska bli kul sen när vi ska fota magen när den är större. Ska göra en likadan bild då fast då kommer nog inte M´s armar räcka runt ordentligt ;)

Bjuder på en bild från i lördags efter festen. Magen var så stor och spänd så vi bara kollade chockat på varandra och undrade vad som skett. Kan nog äntligen säga att det är en redig bebismage :)

Kommentarer

Postat av: Michaela

Publicerad 2010-11-17 02:33:09

Det slutade med 221 besökare igår :) Kul!



Ja okej :D Då förstår jag :) Hoppas du haft en bra dag!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela