kirsten

Sanna mina ord

Späckad helg

Publicerad 2010-11-12 22:45:06 i Livet,

Först vill jag börja med att be om ursäkt! Var inte meningen att skrämma er med mitt förra inlägg. Synen har de senaste två dagarna varit helt ok. Så jag tror att det helt enkelt var glasögon och mer pauser från datorn som gällde. :) För annars är ju allt toppen.

Men det är ändå väldigt skönt med helg, fast den är så fullbokad som den bara kan bli. Imorrn väntar en dag på hälsomässan och en sväng på matmässan. De kör 3 mässor samtidigt och vi kommer att gå på 2 av dem eftersom det är de som intresserar i alla fall mig. Ok, jag är väl inte värsta hälsofreaket just nu. Men kul ska det bli ändå. På kvällen vankas det inflyttningsfest, kommer bli kalas! Söndag ska vi vara barnvakt till trollen då Martins bror åker till Kanada med jobbet och svägerskan jobbar och på kvällen är det bugg. Är det inte dessa söndagar hela tiden? Tyckte att vi nyss var och buggade.

Men nånstans i denna späckade helg kanske man kan hinna vila?! Hoppas det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela