kirsten

Sanna mina ord

Fröken effektiv

Publicerad 2011-08-02 13:21:11 i Livet,

Igår var vi ute och käkade med goda vänner som var på besök, en himla trevlig kväll och maten var underbar. Caliente bjuder alltid på god mat i och för sig :) Lyxade till det med två glas vin och man kan väl säga att det blev ett för mycket. Knatade även förbi Kungsan och Pridefestivalen, gick dock aldrig in på området då vi inte hade hörselkåporna med till Thilde och det var på tok för hög volym. Men ska dit ikväll igen för att lyssna på en av min lillebrors kompisar som spelar där.

Idag var Thilde trött, småpartyprinsessor blir väl det precis som vi vuxna, men klockan 9 tyckte hon att det räckte med skönhetssömnen och sa att det var dags att gå upp ;) Jo, jag tror faktiskt att det var det hon sa. Men man hinner få mycket gjort ju tidigare man går upp. Har idag hunnit med att boka hotell till helgens äventyr i Uppsala, bokat babysim till fröken och dammsugit lyan. Att det sen tagit mig två dagar att städa lägenheten hör inte hit, haha. Jag har fixat en nyttig lunch av det som fanns i kylskåpet och nu slösurfar jag bara. Funderar på vad jag mer kan hitta på.

Skulle behöva gå till nån affär och hitta en passande bikini eller kanske en baddräkt till babysimmet, den jag har förenas med tuttchocker lite titt som tätt och det passar sig inte riktigt. Men att testa sånt utan att nån är med och tittar till Thilde under tiden kan ju bli svårt. Plus att jag inte riktigt orkar när det är så varmt ute. Vilka problem man har ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela