kirsten

Sanna mina ord

Hejdå härliga sovmorgnar!

Publicerad 2011-08-11 10:18:57 i Thilde 4-6 mån,

Thilde som alltid sovit så bra både på nätterna och på morgnarna har nu ändrat sina rutiner. Hon sover från cirka  20 till 23 sen är det dags för lite nattkäk, men efter det är det skittråkigt att sova och då ska man konstra och hitta på allt möjligt för att slippa. Om man märker när man käkar att man kommer att somna så slutar man äta och skrika istället. Eller så när man slutat att äta så ligger man och pillar mamma i näsan eller nyper henne det hårdaste man kan i kinden. Jättekul. Tidigare var det liksom bara att ge mat och så somnade hon om. Nu är hon vaken till tolv ungefär. Mamma- och pappatrött kallas vi numera.

Inatt vaknade hon dessutom klockan 2! Varför då? Men Martin fick henne att somna om snabbare än ögat, skönt det. Sen vaknade hon som vanligt runt 6-tiden för lite frukostmål. Somnade om och vaknade pigg som en lärka vid 8.30. Jo, jag vet att det är sovmorgon egentligen, men tidigare kunde hon utan problem sova till 10. Jaja, så kan det vara. Det jobbiga är inte att hon vaknar tidigt, för det är ju helt ok. Man får ju så mycket mer gjort på en dag ju tidigare man går upp. Nej, det är konstrandet på natten som är det jobbiga. Ja, alltså natt för henne. Då när vi själva går och lägger oss. Sa till Martin igår att vi nog får börja gå och lägga oss vid 20 vi med ;)

Idag ska jag och mina internetmammor, nåja några av dem i alla fall upp på stan och besöka en bebisaffär med tillhörande fik. Ska bli massa trevligt! Kommer dock sakna de som inte kan följa med av olika anledningar, men så är det. Man kan inte vara med jämt. Vi ska ses nästa vecka på deras sida av stan och då ska Thilde och jag ut och åka ensamma med bilen igen. Kan ju bli en spännande tripp.

Nej, nu är det dags för hm, mellanmål för tjejen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela