kirsten

Sanna mina ord

Jag borde...

Publicerad 2011-08-19 16:48:29 i Livet med bebis,

Vilken dag! En kompis messade i morse och sa att hon ville bort från byggdamm och skit och undrade om vi ville hitta på nåt och det ville vi. Så vi har strosat runt lite i Solna C, ätit lunch och fikat. Med oss hem kom det färger, penslar och hårda vita papper. Här ska det målas på Thildes händer och fötter! Borde kanske kollat med dem om färgen funkade till sådant, så att hon slipper gå runt med färg överallt sen. Men det ska nog gå bra! Men vi får nog snällt vänta till pappan i hushållet kommer hem innan vi börjar kladda med det där. Dels för att få hjälp med att antingen hålla i henne eller att trycka pappret mot foten. Ska ha in det i hennes årsbok med.  Men även för att katterna, eller nej, katten har blivit galen. Hon gör allt för att bråka idag, hon är så förbannat trotsig att jag inte vet vad jag gör med henne snart. Så nej, vi väntar med sånna saker som att måla bebisar tills vi är två vuxna här hemma.

Jag borde börja packa en väska till morgondagens utflykt. Thildes kusin döps och tanken från början var att vi bara skulle åka över dagen, men hennes farfar övertalade mig att vi skulle stanna kvar över natten. Ska visst vara kräftskiva och jag är ju rätt svag för kräftor ;) Bara så svårt att packa. Ser ut som att det ska bli regn och då måste man ju tänka på det, men om det inte blir regn så måste man ju ha kläder som passar det vädret med. Tur att Thilde är en bebis fortfarande, annars skulle det varit betydligt svårare.

Jag borde också göra en matlista innan Martin kommer hem så att vi bara direkt kan dra och handla, men jag har noll fantasi idag och noll lust med för den delen. Undrar om det beror på att det bara vräker ned ute? Jag vill bara sitta inne och mysa med tända ljus, en filt över benen och en bra bok! Jaja, det löser sig!

Thilde roar sig i babygymmet, hon pratar med en sko och en fisk och slår dem så hårt hon bara kan. Ser så grymt roligt ut och så skäller hon på dem med. Hahaha! Men nej, nu blev hon visst trött och la sig och sov. Goa unge!

Kommentarer

Postat av: Michaela - Elias Mamma

Publicerad 2011-08-19 21:06:40

Jo det är sant de :) ja vi får se hur det blir :D

Ska försöka övertala Elias pappa att köpa den till honom ;P



Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en bra helg!



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela