kirsten

Sanna mina ord

Kvällsgröt

Publicerad 2011-08-31 10:22:04 i Thilde 4-6 mån,

Jag är så trött på att vakna vid 3 på natten av att Thilde är piggare än piggast och ligger och jollrar och pratar och skrattar! Jag är helt med på att hon får vakna på natten för att hon är hungrig och äter sitt nattmål och direkt somnar om, helt ok för mig. Men nej, hon är vaken runt en timme och när man sen ska gå upp på riktigt på morgonen är man helt död. Vilket betyder att man inte är den bästa mamman i världen.

Igår introducerade vi gröt för den lilla damen. Jag gjorde smakportionen enligt paketet och tyckte att det såg ut att vara hutlöst mycket! Frågade Martin om han tyckte att jag verkligen skulle ge henne allt och hans svar på det var "verkar hon intresserad fortfarande". Hm, här tänker jag på hennes lilla mage och att den ska klara av att ta hand om all den mat hon fick och han undrar om hon är intresserad. Klart att hon fortfarande var intresserad! Hon slänger sig liksom efter skeden, slickar sig runt munnen och viftar febrilt med armarna om skeden inte kommer tillbaka fort nog! Plötsligt var muggen tom och hon fick en slurk vatten och efter det lite amning.

Hur natten gick? Hon vaknade vid 2, ungefär 5 timmar efter att hon fått gröten, åt och somnade om direkt. Vaknade igen vid 8 åt och somnade om till cirkus 9. Idag är det mamma-pigg som sitter här! Synd bara att benet fortfarande strular, annars hade det blivit långpromenad deluxe! Istället får jag mysa med älskade lilla gullungen (får se hur länge jag tycker att hon är det idag, haha).

Jag funderar på om jag ska halta över till Ica och köpa jäst och baka bröd kanske? Är så förbaskat trött på brödet i affären igen! Men har ingen plats i frysen och på söndag landar 3,5 kilo kräftor där. Hm....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela