kirsten

Sanna mina ord

Denna hosta

Publicerad 2011-12-15 11:43:02 i Livet med bebis,

Jag tycker så synd om lillskruttan. När hon är vaken så är allt frid och fröjd känns det som, attackerna kommer inte alls lika ofta och de blir inte så farliga. Men så fort hon ska sova så kommer de, det börjar med att hon kippar efter luft och sen kommer hostan. Jag blir lika rädd varje gång kan jag ärligt säga. Jag är så rädd att hon inte ska få den luften hon kippar efter. Så trist att de ska komma precis när hon somnat, hon behöver ju den där sömnen och så blir den störd. Inatt var det samma visa som tidgare, hon vaknar vid 2 och så hostas det lite, men inatt gick det mycket bättre och vi fick henne att käka och sen somna om rätt fort. Egentligen ska jag kanske inte skriva vi eftersom det är jag som står för maten ;) Men denna hosta kan liksom väcka de döda känns det som, så att Martin vaknar är kanske inte så konstigt.

Idag ska vi försöka komma ut på en promenad, den friska luften ska ju underlätta för hennes andning med så det är ju bara bra. Jag måste dammsuga, för hon blir minsann inte vacker när hon kryper runt här. Skulle ha ett moppgarn på magen på henne så skulle städningen vara klar på ett kick! Funderar på om jag ska börja med julgodiset med? Har ju en hel del sorter som jag vill göra så det är ju rätt bra att dela upp det. Ikväll blir det middag med goda vänner. Tror det kan bli en bra dag detta :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela