kirsten

Sanna mina ord

Fantastiskt!

Publicerad 2011-12-09 10:56:54 i Livet med bebis,

Martin är ju som sagt på konferens med jobbet. Jag ogillar skarpt att sova ensam hemma. Brukar bara ligga och vrida och vända på mig och är alltid helt tvärsäker på att det är nån i lägenheten, spöke eller människa kvittar. När jag väl slumrat till så smäller det till nånstans och man kollar sig omrking bara för att upptäcka att det inte var katterna eftersom de ligger snällt bredvid en. Då vaknar man till igen och så håller det på. Så ni kan ju tro att jag våndades över natten!

Jag släckte lampan vid 23.30 ungefär och då sen Thilde somnade 19.15 så hade jag haft tre nappinstopp med vändningar då Thilde kryper i sömnen och fastnar i kuddarna som jag lagt upp som hinder för henne. Jag tror inte att det tog många minuter för mig att somna och när jag väl hade lagt mig så kom Thilde farande och kröp tätt intill. Så mysigt! Jag vaknade nästa gång 6.30! Fatta, hon sov hela natten utan minsta knyst! Jag undrar vad det beror på? Borde Martin hålla sig borta alla nätter ;) så att jag och Thilde har 180 cm för oss själva? Eller så fattar hon att det är skönare att sova nu? Vad vet jag? Men skönt var det. Efter lite käk somnade vi om till klockan 8. Utvilad mamma? Javisst!

Ska röja lite här innan min lillebror kommer förbi. Han har köpt en adventskalender till mig från Dumle. Mums! Fatta att jag har 9 luckor att öppna bara så där och bara kan moffa i mig! Han ska även låna en resväska då hans klass drar till Polen nästa vecka för att ha utställning där. Skoj för dem! Efter besöket ska jag knalla iväg till Stor-Ica och handla lite inför kvällens middag och sen tänkte jag köpa mjöl och saffran, här ska bakas lussekatter! Vi har hela skåpet fullt med saffran från Tunisien, men den smakar så förbaskat lite så det blir inga goda bullar på det. Testade förra året och fick slänga allihop. Trist!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela