kirsten

Sanna mina ord

Irriterande del 2

Publicerad 2011-12-10 15:10:43 i Livet med bebis,

I veckan fick jag ett sms från en butik där jag är medlem. De skulle fira 1-års jubileum och skulle ha 30% på allt i butiken förutom på två olika produkter enligt sms:et. Toppen tänkte vi, då kunde vi äntligen köpa den där selen som vi tänkt på så länge. Vi packade in oss i bilen och åkte dit, bara för att få veta att det inte alls gällde selarna, trots att de inte stod med bland de två produkter det inte gällde. Jag vet att man kanske skulle ha stått på sig lite mer med vad de hade skrivit i sms:et och så, men jag och strider är inte så bra.

Vi börjar nästan tro att det inte är meningen att vi ska ha den där sabla selen, för som ni förstår så köpte vi den inte. Hela tiden är det nåt som sätter käppar i hjulen när vi väl är på väg att köpa den, så vad ska man tro? Irriterande var det i alla fall minst sagt!

Men nu ska jag inte gräva ner mig i det. Ikväll ska vi ha skoj! Pizza- och spelkväll i goda vänners lag. Kan inte bli så mycket bättre eller hur? Har fått ett glädjande besked idag med så nu kan det bara gå uppåt igen!

Kommentarer

Postat av: Josefine - Mamma till Alva

Publicerad 2011-12-11 20:46:07

men så dåligt ?? hur kan man skriva så, jag skulle nog också ha vikt mig.. orkar inte med sånt tjafs ;D haha.. men det är riktigt dåligt när det inte fungerar ! kram på er

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela