kirsten

Sanna mina ord

På begäran

Publicerad 2011-02-01 22:33:39 i Bebis,

Jag undrar om denna lilla kotte kommer leva loppan lika mycket utanför magen som den lever nu inuti? Då kommer vi att få det tufft vill jag lova! Men med tanke på vilket energiknippe jag själv var som liten som ska jag nog inte vara förvånad. När jag berättade för min mamma om att bebisen inte alls ville ligga still när vi lyssnade på hjärtat första gången sa hon att ja, men sådan moder sådant barn ;) Efter helgens besök i Öret så blev jag dessutom uppdaterad med hur livet med mig som liten var då min pappa fått igång sin gamla videokamera. Jag blev nästan lite rädd för mig själv, faktiskt. Fast mest över min bror, hahahah! Han var ALDRIG tyst! Åt han så sjöng han, pratade ingen med honom så var han tvungen att få uppmärksamhet på nåt sätt antingen genom att skrika allt han kunde eller hoppa runt. Plus att det är så kul att se hur man såg ut i håret! Mamma envisades alltid med att klippa oss själv och det var ju inte rakt på många ställen, mina håruppsättningar ska vi ju inte prata om. Jisses! Tur att mamma själv vet hur pass dålig hon var på det så att hon kan skratta med.

Börjar bli fruktansvärt otymplig och svullen i hela kroppen. På morgnarna när jag vaknar sitter mina händer fast, ja jag menar det! Det tar säkert 5 minuter innan jag fått dem att fungera igen. Mina nätta händer börjar påminna om uppblåsta plasthandskar med hm typ bartwurstar till fingrar. Ser helt galet ut! Fötterna som också de brukar vara så små att till och med Martins syskonbarn kan kommentera dem, ja de är väldigt breda numera. Vinterskorna jag köpte innan jul de är för smala...buhu. Kan inte snön försvinna helt nu så att jag kan gå i gympadojjor?

En kompis skrev till mig idag och bad om att få se fler magbilder. Jag har varit så dålig på att fota de senaste veckorna vilket är skittråkigt rent utsagt, men jag har inte orkat och Martin har varit så krasslig att det inte blivit av. Men så igår så slog vi slag i saken, så enjoy!






Vad munter man kan se ut ;)


Hahaha, så rolig bild! Kalaskulan deluxe!


Första bilden, tagen i september, bara så att ni får se skillnaden.

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2011-02-02 19:20:13

Usch, det där med svullna händer och fötter är inte kul! Man fick i princip bända ut fingrarna och jag fick gå på sidan av fötterna när jag vaknade för att de var så svullna och ömma. Graviditetens baksida ;)

Postat av: fifi

Publicerad 2011-02-02 19:39:37

Åh, tusen tack för tipset, en sådan ska jag absolut beställa!



Kul med magbilder, du ser så fin ut!

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-02-02 20:05:58

vad kul med lite magbilder !! :)

Postat av: Angeliqa

Publicerad 2011-02-03 19:35:53

Sååå fin :)

Jag gillar speciellt fotot som är taget underifrån. Det ger en sån fräck effekt :)

Superfin är du!

Kram

Angeliqa

Postat av: Helena

Publicerad 2011-02-05 19:06:37

vilken fin mage du har! tror att det är en litet tjej i magen då jag såg exakt likadan ut när jag väntade alice :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela