kirsten

Sanna mina ord

8 år, min älskade

Publicerad 2011-01-31 23:28:55 i Livet,

Många tycker säkert att årsdagar inte betyder nåt, att de är som vilken dag som helst och att man inte behöver fira dem. Jag tycker kanske inte heller att alla årsdagar behöver firas, men vi har ändå på nåt sätt behållit vår första årsdag, alltså den dagen som vi säger att vi blev tillsammans. Nu firar vi inte dessa dagar med dunder och brak utan det är mer att vi äter en lite godare middag eller att vi kanske går på nån bio. Eller som nåt år då vi gick till krogen där allt skedde. Eller så kan dagen glömmas bort som vår förlovningsdag gjorde i höstas. Vi kom på det på kvällen att shit idag skulle vi ju ha gått ut och käkat ;) Så det kan gå. Kan ju bero på att en viss graviditetsförvirrning redan hade börjat då, hahaha!

Idag glömdes dagen inte bort. Men den har heller inte firats mer än att jag fick ett superfint armband med en tillhörande berlock, en kombinerad försenad förlovningspresent och årspresent i ett. Han är bra fin den där Martin, han är inte bara fin, han är världens bäste och mest underbare kille jag träffat! Och det allra allra bästa är att han bara är min i alla fall i två månader till, sen får jag dela honom med vår underbara bebis!



Kommentarer

Postat av: Rumah Dijual

Publicerad 2012-01-31 09:07:03

More people need to read this and understand this aspect of the story. I cant believe you’re not more popular.

Postat av: Rumah Dijual

Publicerad 2012-01-31 09:46:28

After examining a few of the blog posts in your web site now, and I actually like your way of blogging.

Postat av: Pakaian Muslim Modern

Publicerad 2012-01-31 09:48:53

Thanks for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic.

Postat av: Jual Beli Mobil Bekas

Publicerad 2012-01-31 09:51:13

Generally I never read whole articles but the way you wrote this information is simply amazing and this kept my interest in reading and I enjoyed it.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela