kirsten

Sanna mina ord

Besök hos barnmorskan

Publicerad 2011-01-17 21:35:44 i Bebis,

Idag var det dax för ytterliggare ett besök hos barnmorskan, fast denna gång fick vi träffa en kollega till vår då hon befinner sig i Thailand just nu. Mycket fuskigt, men så kan det vara. Var lite nervöst att träffa nån annan än den man är van vid. Jag menar med henne vet jag precis vad som ska hända och i vilken ordning. Med denna andra var allt annorlunda. Fast det funkade ändå. Martin tyckte att hon var jättebra medan jag var mer skeptisk. Jag vill bara poängtera att det inte var nåt fel på denna barnmorska och jag skulle säkert ha älskat henne om jag fått henne från början. Den här barnmorskan mätte lite annorlunda och sa det själv att hon var lite mer generös med måtten, så jag vet inte om jag ska tro på måttet idag. Det såg fint ut men det var inte lika "perfekt" som förra veckan. Vi får se om 2 veckor om det stämmer helt enkelt. Däremot klämde denna mer och kände efter varje kroppsdel och berättade vad det var hon kände. Det var toppen tycker jag. :) Vi satt i soffan igår här hemma och puttade tillbaka en kroppsdel och precis som vi gissat var det rumpan och det andra vi kände var fötterna. Mys! Hjärtat slog som det skulle, inte lika snabbt som tidigare. Men det kan ju bero på att bebisen låg och vilade med.

Nu börjar jag bli så nyfiken på hur den lilla kotten ser ut. Vem kommer den att vara mest lik? Vems sätt kommer den att ha? Tänk om man bara kunde få en liten sneak peak på den :)

Kommentarer

Postat av: Angeliqa

Publicerad 2011-01-18 09:34:10

hihih, sneakpeak får du inte mer, eller skall du på UL något mer?

Jag skall på sista UL på alla hjärtans dag (så passande) men efter det så får jag helt enkelt vänta tills han kommer ut :)

Jag har mått toppen hela tiden. Trodde att jag skulle spy o må dåligt (för det sa ju alla att man antagligen skulle känna) men INGET ! Så skönt!

Däremot så kan jag märka att jag NU påverkas mer än vad jag gjort tidigare. Kan må illa efter mat o så för att Han rör sig en massa bland tarmarna därinne :)



Kram

Angeliqa

Postat av: Lina

Publicerad 2011-01-18 19:48:04

Åh han verkar verkligen jätte duktig, älskade fotot men modellen som är dansare verkligen super tuff bild :D



Härligt med en lugn helg och lite bebis mys är aldrig fel :) Längtar så efter bebislukten nu så oj oj oj! Det är något speciellt med den, kunde sitta och sniffa på Nathalie som en tok när hon var liten.



Hoppas allt är toppen med er!

Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela