kirsten

Sanna mina ord

Så trött

Publicerad 2011-01-27 22:04:13 i Livet,

Usch, jag är helt död. Orkar inget alls. På jobbet tar orken och kraften slut vid 14-tiden. Sen kan jag komma ikapp och vara relativt pigg igen framåt 21 på kvällen. Till vilken mening? Då är det ju snart dax att sova ju. När jag väl går och lägger mig så somnar jag ofast rätt fort, men vaknar var och varannan timme även detta utan egentlig anledning. Nån gång kanske för en kissning, men annars ligger jag mest och lyssnar till Martins andetag och kollar på klockan. Snacka om stress! Man kan ju bli galen för mindre!

Imorrn packar vi in oss i bilen och åker till Örebro över helgen. Träffa familj, vänner och äta marknadsnougat på Hindersmässan. På vägen hem mot Stockholm drar vi förbi Köping och plockar med oss vårt babyskydd får se om nån annan liten pryl följer med också :)

Så nu ska jag göra mig i ordning för natten och kanske packa en väska.

Hörs på söndag igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela