kirsten

Sanna mina ord

Firande och flängande

Publicerad 2011-06-06 12:00:22 i Resor,

I fredags drog vi ju iväg till Martins föräldrars sommarställe, det var dags att fira Martins morbror som fyllde 60. Det visade sig bli årets hitintills varmaste dag! Tror jag höll på att smälta bort flera gånger om och stackars lilla T fattade inget alls och ville äta mer än vanligt. Antar att nån behövde släcka törsten. Men det var en trevlig dag och mycket god mat! Det är så härligt att bara vara där uppe! Det trista för mig var ju att jag inte fick bada som alla andra. Eller fick fick jag väl, men jag har inte varit på min efterkontroll ännu så jag tog det säkra före det osäkra. Nåt annat som är bra där uppe är luften, det är verkligen som i Lokas reklam, att det är nåt speciellt med Bergslagen. För där kan man sova hela tiden utan minsta problem. Det gäller tydligen för små bebisar med. Var längesen som jag fick sova 6,5 timme i sträck! Helt galet.

Igår var det dags för nästa firande och där serverades det glassbomb med alla möjliga ingredienser, bland annat ca 30 dammsugare och så bubblande saft förstås. Sa jag att hon fyllde 26 ;) Kvällen spenderades framför datorn och finalen av BB, helt rätt kille som vann. Har hejat på honom sen han gick in i huset. Gillar dialekten skarpt!

Idag ska vi flänga lite igen innan Martin dumpar mig och Thilde hos mina föräldrar där jag ska spendera resten av veckan medan Martin är hemma och jobbar. Kommer bli galet tomt, men jag har ett hektiskt schema så oss går det nog ingen nöd på! Ska klippa mig bland annat, nåt som jag gjorde senast i augusti förra året. Det är långt, mer behövs inte sägas om det.

Kommentarer

Postat av: fifi

Publicerad 2011-06-07 10:23:19

Låter lite som Styrsö där min svärmor bor; luften där gör att man bara vill sova!



Ja, jag och Elly ska till mina föräldrar, först buss, sen tåg, sen buss igen, det blir en prövning!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela