kirsten

Sanna mina ord

Första dagen

Publicerad 2011-03-21 12:08:02 i Livet,

Första dagen på mammaledigheten är här. Fast ska man vara riktigt petig så är det faktiskt semester, men hemma som hemma. Trodde inte att det gick att bli tröttare, men jag tror att under de senaste veckorna så har jag tryckt bort de känslorna för att orka med allt. Men nu när man börjar slappna av så känner man att kroppen tagit stryk. Det blir ju inte direkt bättre av att jag vaknar flera gånger varje natt. Buhu! I lördags var det så illa ställt att jag gick upp och satte mig i soffan och tårarna bara sprutade för att jag inte fick sova och för att det gjorde så ont. Men finaste Martin vaknade av snyftningarna och kom och tröstade mig. Hur ska han orka kan man undra?

Helgen har inte direkt varit produktiv då jag inte orkar röra mig, men vi har lämnat kläder till Myrorna och vi har varit på bio. Katastroffilm! Eller nej, så dålig var den inte men den var inte helt bra heller. Såg Ritualen.

Idag ska det bara slappas och sen senare ska jag till lillebrors skola och fota kalaskulan. Måste bara försöka piffa till mig på nåt vis. Inte så lätt när allt är pluffsigt ;) Men först ska jag lägga mig och läsa en stund.

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-03-21 15:24:46

åh gud, jag satt också i soffan häromdan och bara grät så att Jonas fick komma och trösta ! Det är ju så synd om grabbarna egentligen, de förstår ju ingenting av våra hormonsvängningar :p men vad skönt att dom finns ändå, vad hade vi gjort annars?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela