kirsten

Sanna mina ord

Helgen

Publicerad 2011-03-27 21:59:05 i Livet,

Har haft en så galet lugn helg här så det är inte klokt. Jag har sovit länge och bara tagit det lugnt. Försöker jag anstränga mig så säger kotten ifrån med detsamma så det är liksom bara att lyssna. Igår tvättade vi bilen, Martin vill att kottens första biltur ska ske i en ren bil ;) Sen drog vi iväg till Gustavsberg och köpte på oss lite nya glas. Vi lyckas ju slå sönder en del titt som tätt. Sen tog vi en tur till Nacka med.

Idag har vi mest bara varit hemma. Jag har haft sånna kramper i magen att jag inte orkat göra nåt. Men vi åkte iväg och köpte sportdryck och barer. Killen i cykelaffären tyckte att det var trevligt att Martin bunkrade upp med uppladdning. Hahah, han skulle bara veta vad den är till för! Men nu blir det toppen. Orkar jag inte äta nåt under förlossningen så tar jag bara en klunk av denna ljuvliga dryck så blir det kalas. Vill jag tugga har jag barer. Ja, dessa Vätternrundor har lärt en ett och annat.

Nu har Martin semester med! Fantastiskt. Nu behöver han inte gå till jobbet varje dag och vara orolig att nåt ska hända när han inte är hemma. I fredags fick jag det absolut roligaste sms:et efter att jag ringt honom. Jag hörde hur han svarade men att det inte var meningen att han skulle göra det för det var mitt i ett möte. Så jag tänkte bara att han ringer när han har tid sen. Men 1 minut efter kommer sms:et, "Kan jag ringa dig om en stund, eller är det på g?" Hahahaha. Jag tror att om det hade varit på g så hade jag nog ringt upp honom direkt igen, möte eller inte! Men nu ska han vara hemma hela veckan lång. Bara att hoppas att kotten känner sig redo att komma ut nu med, att den fattar hur perfekt det skulle passa.

Sara N – Tjej 24 mars

Helena – Tjej 27 mars

Jennifer – Tjej 27 mars

Sarah – Tjej 28 mars

Fredrik L – Tjej 29 mars

Pettsson – Kille 29 mars

Jag – Tjej 30 mars

Martin – Kille 30 mars

Richard - Tjej 31 mars

Camilla – Pojke 1 april

Aida – Tjej 2 april

Cissi  - Pojke 2 april

Fifi – Tjej 2 april

Sara  W P– Tjej 3 april

Jeanette – Tjej 3 april

Ida –Pojke 3 april

Maria – Tjej 4 april

K – Pojke 5 april

Sandra – Tjej 6 april

Linda – Pojke 7 april

Sofia – Pojke 8 april


Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-03-28 09:03:22

Hihi, dom är för söta grabbarna när man märker hur de går på helspänn hela tiden! :) hoppas verkligen att det är dags för oss båda snart!

Postat av: Lina

Publicerad 2011-03-28 11:38:02

Ja min förra graviditet var också väldigt lätt, tycker den faktisk var ännu lättare än denna till en början men nu mot slutet har den här graviditeten varit lättare eftersom jag inte alls haft lika mycket halsbränna nu som jag hade förra gången :) och dessutom är lättare i kroppen.



Ja det är jobbigt med dofter dock så har det faktiskt turligt nog inte påverkat matlagningen utan mer typ när man tömmer sopor o sånt, haha. Så jag tror inte mitt luktsinne blivit jätte känsligt ändå.



Ja vad spännande, hoppas du visa upp några bilder på bloggen sen! :)



Hoppas bebisen din tittar fram snart inte länga kvar alls ju! :D Vad spännande!



Massor av kramar!

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-03-28 12:42:13

haha ja vi får blanda lite ;) kul att du börjat stryka lite datum på gissningslistan, det borde jag också göra faktiskt !

Postat av: fifi

Publicerad 2011-03-28 13:41:19

Skönt med en sådan lugn helg, särskilt nu när det är så kort tid kvar!



Vi har också laddat upp med barer. Har även köpt kakor, jordnötter (det är visst lätt att få saltbrist) och Varma Koppen.



Tack så mycket!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela