kirsten

Sanna mina ord

Näst sista besöket

Publicerad 2011-03-14 22:37:57 i Bebis,

Så var sista arbetsveckan igång, en himla märklig känsla må jag säga. Ska jag inte jobba under ett år? Vad är det för nåt? Jo, jag vet jag ska inte glassa runt och ha det supersoft, men det är ändå skillnad på att jobba och att jobba! Kommer bli massa mys detta! Ska lämna över det sista och sen så är det bara att städa av skrivbordet :)

Idag var det dags för det näst sista barnmorske besöket med om allt går enligt planen, vilket jag tror. Den lilla busen i magen vill inte riktigt visa att allt är som det ska när hon klämmer och känner så idag fick vi ett extra ul igen. Denna gång med deras riktiga ultraljudssköterska, så hon visade runt lite mer. Men att tro att vi skulle få se en bild av kottens ansikte det var helt fel. För då kom händerna upp ;) Men allt såg så fint ut och var precis som det ska. Fantastiskt! ♥ Men det känns lite märkligt att det "redan" är över. Var tog tiden vägen? Hon undrade dock om jag verkligen orkade arbeta veckan ut och jag sa att visst är jag galet trött, men när jag väl är där så funkar det och då fick jag beröm för att jag är så stark. Det värmde :) Plus att hon hoppades att jag skulle hinna få några lediga dagar innan bebisen kommer.

Fick besök av svägerskan med busungarna med. Highlife från start kan man säga :) Men de är så söta! Vi hade dock missat att köpa kattgodis så de fick ta deras små matbitar och ge dem som godis istället. Katterna var inte direkt imponerade men de lät barnen hållas i alla fall. Testade kakorna som jag bakade igår med och jag säger bara, jisses! Jag har inte glömt bilden, men Martin packade in kameran igen så jag orkar inte plocka fram dem lat som jag är.

Imorrn hoppas jag att mitt halsonda och mitt lock för örat som jag haft hela dagen är borta. Helt galet jobigt att inte kunna höra ordentligt. Men jag är ju ganska tacksam att skälla på just nu, för jag hör det ju i alla fall inte ;)

Kommentarer

Postat av: Killmamman

Publicerad 2011-03-15 09:06:02

ha en bra vecka då! skönt att ha lite lugn tid innan bebis kommer :)

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-03-15 12:29:50

gud så skönt att allt var bra med lille bebis :) det är en sån lättnad när man kommer till BM och allting ser fint ut ! ha en toppendag !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela