kirsten

Sanna mina ord

Så trött

Publicerad 2011-03-08 22:26:16 i Vardag,

Jag ber så mycket om ursäkt mina fina läsare. Men tröttheten har tagit över mitt liv. Jag skulle kunna sova hela dagen om jag bara fick. Men det får jag inte. Så det är bara att härda ut. Men min tv-kväll har bestått av 3 powernaps hitintills. Kul att jag sover när alla andra är vakna och ligger och pillar i min mer eller mindre obefintliga navel under natten när alla normala får sin skönhetssömn. Kanske borde man byta soffan mot sängen istället?!

Imorrn har jag min sovmorgonsdag, då jag börjar "sent". Härligt värre!

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-03-09 18:53:28

men gud vad roligt ! :) hoppas att ni får en rolig kväll och att du slipper tröttheten. Jag sover nästan inte heller något på nätterna men det är väl bara att bita ihop nu det sista ? sen kommer man väl inte sova ändå när bebis är ute men det är ju värt de ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela