kirsten

Sanna mina ord

Härliga väder!

Publicerad 2011-05-10 22:44:45 i Livet,

Idag har jag verkligen njutit av att vara mammaledig! Den här värmen är mer än välkommen! Så härligt att slippa bylsa på sig en massa kläder. Problemet är dock att min garderob som har en massa kläder är inget för mig just nu, det är väldigt lite som passar. Den bistra sanningen! Men som min svägerska ska idag när jag beklagade mig över min pösmage så är det bara en månad sen jag födde. Man får helt enkelt ge det lite tid. Fortsätter jag som igår med en massa promenader så är snart påsen borta :)

Idag har jag varit ute mer eller mindre hela dagen. Började dagen med att käka lunch med svägerskan, härligt att ha nån att prata med! Gick hem en sväng och sen gick vi ut igen och mötte upp svägerskan och Thildes kusiner. Härlig dag! Kan säga att den gått väldigt fort! När Martin kom hem så gick vi till sushin vid oss och käkade. Mums!

Sitter och kollar på första semifinalen av ESC och jag undrar vad det är för bidrag i år? Den ena är sämre än den andra! Jag undrar dessutom vad de gjort med ljudet? Sången är superhög och musiken jättelåg. Knasigt!

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-05-11 12:57:55

ja men precis, det är så svårt att låta bli att undra varför dom stirrar så liksom. Om det är för att de bara är nyfikna eller ifall de tycker att man är äcklig och ska gå därifrån :p haha !



men, har första semifinalen varit ?? var Sverige med där ?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela