kirsten

Sanna mina ord

Min stackars tå!

Publicerad 2011-05-11 21:59:33 i Livet,

Idag har det varit ytterliggare en fantastisk dag! Tog en tupplur medan lilltjejen sov på förmiddagen, sen blev det stressigt. Hon ville aldrig sluta äta och när vi väl slutat äta så kräktes vi och så höll vi på! Vi skulle nämligen och fika med våra nya vänner från internet. Det var så trevligt så vi umgicks i närmare fyra timmar! De är så härliga och fina dessa mammor och jag är glad att vi gjorde slag i saken att ses :) Har för första gången ammat offentligt och det gick faktiskt riktigt bra! Skönt det :)

Jag mitt smartskaft tänkte inte på att jag hade sandaler på mig idag och hanterade vagnen precis som jag brukar. Det gjorde ont kan jag lova. När jag skulle släppa bromsen så petade jag under foten precis siom jag brukar och sen tänkte jag inte mer på det annat än att ja det gjorde ont. När jag satt i soffan här hemma så kände jag att det kändes konstigt och så kände jag på tån och kände då att nageln lossnat lite. Usch! Det är bara en spricka så det är inget allvarligt och nageln kommer inte att ramla av, men jag var ju så klart tvungen att pilla bort nagelbiten trots att Martin sa att det var oklokt. Han sa även att jag inte behöver peta under foten för att lossa spärren. Jag trodde ju honom så klart inte och testade, barfota så klart. Vad tror ni händer? Jo, jag klämmer alla tår ;) Men nej, han hade rätt. Man kan bara trampa till på ovansidan av bromsen. Så nu vet jag det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela