kirsten

Sanna mina ord

Fotogenique

Publicerad 2011-11-14 22:37:07 i Thilde 7-9 mån,

Thilde och jag har haft en riktig mysdag idag. Meningen var att jag skulle ta mig en riktig långpromenad när hon sov sin eftermiddagslur. Men hon hann somna innan jag ens ätit upp min lunch så det var liksom bara att glömma. Då hon även kommit på att hon inte ska sova några längre stunder, men ändå är skittrött när hon vaknar upp så la jag mig bredvid henne och så fortsatte den lilla damen att sova ytterliggare en timme och då var hon glad.

Hon har kommit på att min mat inte är god längre. Så nu får hon äppelmoset tillsammans med maten. Känns inte så jättebra, men hon måste ju äta. Så underst på skeden hamnar maten och som en topping äppelmoset. På så sätt känner hon ju lukten av nåt hon gillar och luras att äta. Ibland går det bra, ibland inte. Idag fick jag hälften utspottat på mig, det var mat överallt. Lilla monstret. Köpemat det går däremot ner fint. Knasiga unge. Men jag ger mig inte. För det är ju samma saker i maten, bara det att jag inte får till konsistensen så där som masstillverkarna.

Vi har även varit till babysimmet och fotat Thilde. Det gick till som så att Martin fick vara med i vattnet tillsammans med fotograferna. Den ena av dem fotade och den andra tog Thilde och drog henne genom ett dyk, klick och så upp till Martin. Man hade tre bilder på sig, med en förhoppning om att en av dem skulle bli bra. Vi fick trebra bilder, vilket var en skräll. Vanligtvis ska man tydligen vara glad om man får en bra. Det roliga med Thilde är att hon spärrar upp ögonen så mycket hon kan och sen lipar hon. Så söt! Vårt lilla fotogenique barn! Man undrar vad det kommer bli av den där lilla damen! Efter fotograferingen fick Martin och Thilde vara kvar en stund i bassängen och Thilde blev så glad, speciellt när hon fick tag i en av fiskarna som åkte runt. Ni får se en film på det imorrn. 

Nu, dags för sängen och ladda inför morgondagens träningspass! Älskart!

Kommentarer

Postat av: Josefine - Mamma till Alva

Publicerad 2011-11-15 18:07:04

men vad kul att ni fick tre bra bilder !! :) klart att en sån liten skönhet fastnar på bild ! ;) kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela