kirsten

Sanna mina ord

Klagomur

Publicerad 2011-11-04 11:17:34 i Thilde 4-6 mån,

Hahaha, jag som tyckte att det har varit tidigt att masa sig upp klockan 6. Inatt blev det tidigare än så, ja jag väljer att kalla det natt då klockan var 4 när Thilde tyckte att det var dags att gå upp. Jisses. Försökte amma, vilket brukar göra att hon somnar på stört men icke. Vi böt blöja och sen satte sig Martin med henne i famnen och fick henne att somna. Tror jag i alla fall. Jag var död så jag somnade så fort jag la huvudet på kudden. Sen sov hon i alla fall till en kvart i åtta eller nåt, ja efter lite amning vid 7. Hade det här varit när sommartiden börjat så hade det nog känts lite lättare då det är ljust på morgonen, nu är det totalt beckmörkt! Så tänkte jag att idag gör det ju inte så mycket, jag kan ju gå och lägga mig med henne och sova en stund. Bara det att hon hann vakna igen innan jag ens kommit till sängen själv. Men jag känner mig rätt pigg nu, mycket piggare än igår.

Nej, dags för käk för den unga damen. Idag står det en hemlagad kycklinggryta på menyn. Ska bli intressant och se om hon äter den, för jag gillade den nämligen inte själv. Men det är väl bara att testa antar jag ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela