kirsten

Sanna mina ord

Mantra

Publicerad 2011-11-23 09:47:04 i Livet med bebis,

När jag känner att jag börjar bli sjuk så brukar jag köra ett mantra. Jag upprepar för mig själv ungefär 100 gånger i minuten att jag inte är sjuk och att jag inte ska bli sjuk. Tillsammans med detta så tar jag en kopp te med mirakelhonungen i och så blir jag inte sjuk. Igår mantrade jag så att det stod härliga till, men jag tackade nej till honungen. Jag tror att detta blev mitt fall. För idag är jag sjuk. Jag har ont i huvudet, halsen och ögonen rinner. Man tackar. Precis vad en mamma behöver som ska ta hand om sitt snoriga barn. Tack så himla mycket du högre makt! Fast Thilde mår så mycket bättre idag, hon vaknade några gånger under kvällen men kunde sova ensam i alla fall. Sen vaknade hon till kanske en timme efter att vi lagt oss, ammade lite och sen sov hon mina vänner! Ni kan inte ana hur länge hon sov och frågan är om ni kommer tro mig? Hon sov nämligen till klockan 8!! Jag förstår ju att det beror på att hon är sjuk, men som den sjukling jag själv blivit så kändes det skönt.

Ska bege mig ut i regnrusket nu och åka till Kronans kontor för att se om de kan fixa vagnen. Jag hoppas det. Det roliga är dock att när vi satte på den delen igår igen så ser den mycket bättre ut än vad den gjorde i lördags. Vore ju komiskt om de inte tycker att det är nåt fel på den nu ;) Nej, klä på sig och ungen och sen packa in oss i bilen sen drar vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela