kirsten

Sanna mina ord

Sjukstuga

Publicerad 2011-11-22 13:16:51 i Livet med bebis,

Åh, stackars Thillisen! Från ingenstans när gästerna gått hem från lunchen igår så blev hon superförkyld! Jag tror mig veta källan från denna förkylning och denna gång kommer den från svärmor. Suck. Allt var okej ändå när hon var uppe, för då kan ju allt rinna fritt så att säga. Men sen när hon skulle sova funkade det fint när hon låg i min famn och kom till ro. Jag gick in och la henne i sängen och det tog kanske 15 minuter så vaknade hon och gallskrek. Martin gick in och fick henne att komma till ro. Hann sätta oss ner och börja äta och så skrek hon igen, men denna gång lugnade hon sig inte förens hon fick komma till mig. Så hon fick ligga i min famn och sova istället. Men vaknade så klart till och vägrade sova. Martin tog över en stund men klantarslet rent ut sagt vänder henne mot TV:n och sen hade vi fröken sprallmaja på besök. Så det var bara att ta över igen.

Gick och la oss och fick faktisk sova i två timmar innan hon vaknade och var hysterisk igen. Vi höll på så i ungefär 1,5 timme. Sova, skrika, vagga, sova, skrika, vagga. Fick nog, gick upp och la mig i högläge med henne i soffan istället. Lite lättare att bulla upp kuddarna där än i sängen. Sov där i en timme kanske och lyckades sen ta oss till sängen igen då näsan inte verkade vara lika snorig längre. Lyckades få sova i 3 timmar till, plus en amning och en bonustimme.

Jag är helt mör i kroppen idag. Det tar ut sin rätt att ha haft en nästan 7-kilos klump liggandes på armen och man inte kan röra sig i rädsla för att hon ska klämmas nånstans. Thilde hon är pigg, men röd i ögonen och snorig som den. Stackars liten. Jag gör så klart allt jag kan för att hon ska må bättre, men det tar på krafterna. Vi försökte med koksaltlösning under kvällen, men det blev ren panik från Thilde och så fort hon såg Martin sen så skrek hon bara. Stackars liten. Skulle hellre ta över denna förkylning på mig själv istället. Och ja, jag sov en stund när hon sov middag förut. Annars skulle jag nog inte palla.

När man talar om sovning så hälsar Thilde att hon vill ha sin mamma igen så att hon kan få sova. ;)

Kommentarer

Postat av: Josefine - Mamma till Alva

Publicerad 2011-11-22 20:57:15

åh nääe men inte ni också ??? fy vad tråkigt att hon är sjuk lilla sötnosan !! :(



hahaha men synd att han är allerigsk, njut av dom, de är riktigt goda ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela