kirsten

Sanna mina ord

Snackpåse

Publicerad 2011-11-16 17:04:11 i Thilde 7-9 mån,

Här hemma är det full rulle kan man säga. Från den ena dagen till den andra har Thilde lärt sig att åla sig framåt. Om hon bara fattade att hon kan använda benen samtidigt så skulle hon krypa. Så ikväll blir det rensning av alla saker i hennes höjd och en bit ovanför det. I alla fall om Martin vill ha kvar sina kontroller till sina TV-spel för det är just nu de som är mest intressanta.

Har varit och busat på Öppnis idag med. Känner att Thilde behöver det, mamma är inte rolig hela dagarna direkt. Samt att det är större ytor där att träna på krypningen och man faktiskt får ta sakerna på hyllorna där ;) Plus att vi fick sjunga lite med.

Thilde har upptäckt katterna ännu mer, förut kunde hon följa dem med blicken och sen var det bra. Nu skäller hon på dem, pratar med dem och klappar dem. Hon försöker även att följa efter dem. De kommer nog bli som ler och långhalm sen, men just nu uppskattar hon dem mer än vad de gillar henne. Hahah! Men det är bara för dem att vänja sig.

                                         

Kommentarer

Postat av: fifi

Publicerad 2011-11-16 21:22:16

Kul att hon börjar uppskatta katterna! Sist vi hälsade på våra sträckte Elly sig efterdom och försökte grabba tag hela tiden :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela