kirsten

Sanna mina ord

Tidigare och tidigare

Publicerad 2011-11-03 08:14:22 i Thilde 4-6 mån,

Jag blir galen snart! Ge mig tillbaka sommartiden, tack! Trodde väl aldrig att jag skulle tänka så. För varje dag eller snarare morgon som går så vaknar Thilde tidigare och tidigare. Hon vaknar INNAN Martins klocka ringer. Det är illa! Imorse var det i och för sig en bajsblöja som var tvungen att bytas, men efter det brukar hon liksom kunna somna om. Jag satt och vaggade henne i en halvtimme, hon somnade till och så smällde katterna till nåt. Jag vaggar igen, hon nickar till och katterna ska prompt krafsa sanden så mycket de bara kan. De åker ut snart... Tillslut insåg jag att jag lika gärna kunde strunta i det då jag var tvungen att gå upp och göra mina morgonbehov.

Idag kommer nämligen en massa gubbar och ska spola stammarna i köken här i byggnaden, då man inte vet exakt vilken tid de kommer så vill man ju inte sitta på toa när de kommer. Hade det inte varit för att de ska komma så hade man ju kunnat sova när Thilde sover, men nu får jag vara vaken istället. Åh, jag hoppas att det räcker med att de kommer in en gång hos oss och att de är klara sen.

Vet inte vad jag ska hitta på idag. Blir ju en innedag i alla fall. Men det behövs plockas en hel del här då jag kommit på den smarta idén att bjuda hem BVC-mammorna nästa vecka. Undrar vad jag tänkte med egentligen?


Thilde i sin nya badbalja där hon kan sitta själv! (Den uppskattas dock inte)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela