kirsten

Sanna mina ord

Träna mera!

Publicerad 2011-11-15 19:06:36 i Träning,

Tisdag och idag stod det träning på tapeten. Tycker att det är så härligt! Men snart måste jag börja ladda med ännu mer kondition, nån gång måste man ju börja liksom. Får se om jag tar jympapass, för till dem har de ju trots allt barnpassning. Men sen om jag orkar det är ju en annan femma. Med tanke på det flås man hinner få upp i de få konditionsövningar som är på detta pass så förstår man att man tappat en del. Martin har lovat att han ska komma hem tidigare nån måndag så att jag får testa danspasset med som jag vill gå på. Det är snällt tycker jag. Han har ju sånna där friskvårdstimmar att ta ut och då kan han ju gå ut och promenera med Thilde en timme medan jag tränar. Vara "barnvakt" så att säga ;)

Min bror ska visst dra med mig på en massa pass här med. Han tränar på Sats och där har de minsann fått kort att ge till sina vänner så att man under en vecka kan testa alla deras pass. Så det ska vi göra. Kommer vara som på den gamla goda tiden. Längst fram och bäst så klart! Men efter den veckan kommer jag nog vara slut, och några kilo lättare förhoppningsvis. Haha!

Men varför denna hets med träning kan man undra? Jo, så här är det. Dels vill jag träna för att må bra, det mest uppenbara så klart. Jag har länge saknat min träning och det var längesedan jag tränade så lite som jag gör nu eller gjorde. Vill komma i form och gå ner mina onödiga kilon som jag dragit på mig sen jag och Martin träffades och detta för att ja, kalla det 30-års kris om ni vill. Men jag har bestämt mig för att göra klassikern. Jo, nu är det sagt. Jag ska alltså inte göra fjösvarianten, den så kallade tjejklassikern, ja all heder åt alla kvinnor där ute som gjort den. Jag ska inte heller göra halva. Nej, jag ska göra den riktiga. Så det börjar redan i september nästa år med 3 mils löpning eller stånkning för den som så önskar. Detta för att jag på så sätt har två chanser att klara den förbannade löpningen. Nej, jag gillar inte att springa. Jag tycker att det är tråkigt! Men nu har jag sagt att jag ska göra detta så nu ska jag också klara det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela