kirsten

Sanna mina ord

Vilken helg!

Publicerad 2011-11-20 20:56:03 i Livet med bebis,

I fredags var jag och Thilde på kalas, vi hade så trevligt att jag glömde bort att äta lunch! Det var mindre bra då kvällen slutade i en migränattack. Precis så man önskar sig en fredagkväll liksom. Så det blev väldigt lugnt.

Igår babysimmade vi för sista gången på den här kursen och för den här hösten. Då det blir julledigt och grejer om man hoppar på den direkt så valde vi att hoppa det nu och fortsätta i januari istället. Tror det blir kalas. Så behöver vi inte boka upp alla helger igen utan kan fara och flänga som vi vill. Bestämde oss även för att det var dags att byta från liggdelen på vagnen till sittdelen. Det funkade inget vidare. Suffletten hamnade mitt i vägen för att man ens skulle ha en chans att se Thilde i den och man kunde inte fälla tillbaka den. Som om inte det vore nog strulade åkpåsen och usch! Slutade med att vi åkte till Kronan och försökte få hjälp. Där jobbade en höggravid tjej som inte hade det så lätt med att komma åt och inte nån större koll på hur det skulle vara dessvärre. Tillsammans kom vi dock fram till att suffletten är trasig, eller inte trasig men byglarna var felvända vilket gjorde att den inte gick att få till. Åkpåsen funkade bättre när Thilde väl satt i vagnen och blev en tyngd, men vi kan inte ha bältet på om hon ska ligga ner för då är hon fjättrad i vagnen. Har skickat dem ett mejl så det kommer ju lösa sig och de ligger typ 10 minuters bilfärd från oss så det är liksom inga problem att ta sig dit heller. Bara så surt när man väl valt att ta tag i det och så funkar det inte.

Martin körde fel också så vi hamnade inne i Stockholm istället för Solna C. Super! Funkade mindre bra då jag inte hade mina glasögon på mig så jag såg inte vad som stod på skyltarna, men tillslut lyckades vi komma rätt. Hann köpa både pannband och halk-kryp-sockor åt Thilde, samt en massa godis ;) Thilde fick även testa att sitta i kundvagnens barnstol. Hon var så söt och fick både en och tre att le lite :) Sötis! Vi fick ju så klart gå och hålla i henne då det var helt öppet på sidorna och så stadig är hon inte ännu.

Idag har vi haft Martins föräldrar här. De hade Thilde-abstinens och hade riktigt svårt att slita sig när de väl behövde åka för att inte missa sitt flyg. Hon var väldigt skeptiskt till dem först, men sen släppte det. Mys! Skulle åka iväg och testa en bärsele innan vi åkte hem till ett par kompisar, men de hade den inte där. Bara tråk-Björn. Konstigt att en kedja inte har samma produkter i sina butiker. Dåligt! Men det var trevligt hemma hos våra vänner, trots att en av dem inte mådde bra. Stackarn!

Nu tror jag att jag fått med hela vår helg som ni missat på grund av dålig uppdatering ;) Imorrn kommer härliga mammor och mysiga bebisar hem till oss på sopplunch. Men känner jag mig själv rätt kommer det att bjudas på nån kaka med. Nåt ska jag nog komma på tror jag minsann. Nu blir det i alla fall glass och Pan Am!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela