kirsten

Sanna mina ord

Barnkammarboken

Publicerad 2011-10-30 19:09:31 i Tips!,

Här har vi haft en riktigt lugn helg. Meningen var att vi skulle ha åkt till Öret, men det blev inte så. Men vad är väl en Halloweenfest med sina vänner...Så ledsna över att det inte blev så denna gång, men vi får ses en annan gång! Behöver ju inte vara en big bauta fest direkt, lite dricka, chips och härliga vänner duger liksom fint!

Vi har varit på babysim som vanligt på lördagar. Vår lilla galning till dotter blir bara mer och mer galen för varje gång vi kommer dit. Så fort hon ser bassängen börjar hon sprattla och veva med armarna så mycket hon bara kan. Så fort hon kommer ner i vattnet börjar hon plaska och igår såg vi tydliga grodtag. Ungen är 6,5 månader gammal och visar simkunskaper! Simläraren var mycket imponerad och hur stolt blir man inte då?? Men att försöka hålla fast sig i kanten och ta sakerna där ovanför det gillades inte, då släppte hon bara och plumsade rätt ner i vattnet och blev bara sur. Hon ville ju ha leksaken men den försvann ju bara, konstigt va? Tror att vi kommer att gå tredje kursen med som det ser ut just nu. Det är en väldigt rolig grej att göra tillsammans! Plus att vi gärna ser att hon blir vattenvan och vet vad hon ska göra om hon ramlar i när hon blir äldre.

Köpte en overall igår, har länge gått och funderat på vilken vi skulle slå till på. Hade egentligen bestämt oss för den sötaste nalleoverallen från Åhléns. Men sen nånstans kände vi att vi i alla fall hellre ville ha den från Polaren och pyret. Då blev det istället svårt att bestämma färg, röd, blå eller grön. Det slutade faktiskt med att det blev den blåa. Vi kände att vi ville kunna kombinera med alla möjliga färger och det blir lite svårare i den röda. Vi har även en ännu tjockare overall, även den från Polaren, men som vi köpte i deras outlet som de hade under september månad. Så nu är vi garderade. Skulle det sen bli så att denna dam bestämmer sig för att det kan vara kul att gå under vintern så får vi låna en sån typ av overall av hennes kusiner. Perfekt!

I fredags när vi var och handlade fick vi med oss Barnkammarboken, eller boxen som de kallar det då det är en samlingsserie med skivor. Tyckte att det var helt perfekt, barnmusik som vi kan spela både hemma och i bilen och sjunga till tillsammans med Thilde. Har spelat skivan här nu under kvällen och hon blir ju så glad när man sjunger för henne. Hon sprattlar med benen och skakar på överkroppen, hon dansar helt enkelt. Det är 10 olika skivor tror jag och tillsammans med första skivan får man med en box att samla alla skivor i. Helt klart värt sina 59:-, ja man måste ju i och för sig lägga en slant på tidningen med. Det var helgens tips det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela