kirsten

Sanna mina ord

Lite smått galen må jag säga

Publicerad 2011-10-20 20:58:30 i Jobb,

Jag missade ju så klart den sista ansökningsdagen till universitetet i fredags. Det är ju verkligen inte konstigt, dels för att jag är jag och sen för att det är ett par år sedan man ens behövde tänka på en sån sak. Inte för att jag egentligen måste göra det nu heller. Har en väldigt fin utbildning i bagaget, men jag känner att för min egen skull måste jag läsa lite igen, friska upp minnet och uppdatera mig. I och med att jag ska vara hemma hela våren så känns det ju som ett ypperligt tillfälle att läsa lite, eller vad säger ni? Nu lyckades ju båda kurserna, ja visst är man galen så är man och då väljer man två kurser, gå samtidigt. Men det är ju inte heller säkert att jag kommer in på bägge med tanke på att jag är nästan en vecka sen med min ansökan. Men hoppas får man alltid göra. Båda kurserna är dessutom på distans, något annat hade ju inte funkat.

Nej, men jag känner att det vore kul. Hade ju egentligen tänkt pluggat redan nu under hösten. Men den ansökningsdagen försvann liksom i samband med Thildes födelse och alla problem som uppstod då. Jag mejlade VHS för att se om de ville ha kompletterande uppgifter så får vi se vad de svarar. Spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela