kirsten

Sanna mina ord

Skiiiiiit!

Publicerad 2011-10-18 12:03:05 i Livet med bebis,

Vill ni veta hur de smakade de där tomtarna? Ja, jag tänkte väl det :) Jag kommer aldrig mer att köpa en sån påse. Jag fick i mig en ynka tomte, annars brukar ju en hel påse slinka ner i magen utan problem. Så jag tror att ni förstår att jag inte gillade dem. De smakade fruktansvärt konstgjort och nä, usch! Trist för polka är ju annars är en god smak liksom. Men detta smakade inte polka! Fy!

Idag har Thilde bjudit på sovmorgon deluxe! Vi gick upp efter 10, tror inte att hon är i form riktigt ännu. Men hon är i alla fall inte lika snuvig längre vilket gör att man i alla fall kan sova någorlunda bra bredvid henne. Stackars liten. Idag har jag därför struntat i både träning och mammafika. Jag vill varken göra livet jobbigare för Thilde eller ge denna förkylning till nån annan liten bebis. Men man kryper lite lätt på väggarna här nu må jag säga!

Satt och läste en kompis blogg för en dryg timme sen och läste att hon var sjuk men att hon under gårdagen i alla fall hade varit ute för att flytta på bilen. Shit tänkte jag, det måste ju vi med göra idag allra helst redan igår. Så jag flög upp ur soffan, ringde Martin för att dubbelkolla ifall han av nån underlig anledning kommit på det själv, att det var dags att flytta bilen igen. Men det hade han ju inte. Förvånade? Slängde på mig och Thilde kläder och knatade upp till backen där bilen stod. Dansade av lycka när jag såg att det inte fanns nån bot på. Men det var blod på rutan, så fräscht! Så jag försökte få bort det med spolarvätskan men det gick icke och vad får jag se? En äcklig liten gul lapp satt där minsann. Men inte för att vi stod där man inte fick idag, nej utan för att Martin den superklanten parkerat där man inte alls får stå nån gång. Så boten kom redan igår. Jag hatar AIK och deras förbannade matcher! Ska bli så skönt när de flyttar till den andra stadion! (Jag sa faktiskt när vi parkerat där eftersom Martin var osäker på om han fick stå där eller ej att vi skulle parkera om bilen när matchen var slut, men det glömdes ju så klart bort. Därav kommer han att kallas superklanten i fortsättningen).

Nej, ska lägga Thilde nu. Är inte en glad version av henne jag har bredvid mig direkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela