kirsten

Sanna mina ord

Strandsatt

Publicerad 2011-10-26 20:00:45 i Livet med bebis,

Jag blir snart galen! Igår slogs vårt internet och vår tv ut eftersom de ligger på samma nät. Helt ok om det bara hade rört sig om en kväll. Men nu har det alltså legat nere sen igår eftermiddag vid 14!!! Katastrof! Martin försökte fixa det igår men han hade inte den nyckeln som behövdes. (han jobbar alltså på BB som är vår leverantör) Så idag var det ju meningen att nån tekniker skulle komma och från att de blir ombedda att åka ska de vara där inom 4 timmar. Men icke! Så förbannat surt! Inga hemmafruar igår och varken Greys eller nån bröstgala ikväll.

Martin kunde igår ha kopplat in oss på det analoga nätet men sladden låg visst på vinden i NÅN kartong...idag ångrar jag att jag inte sa åt honom att fixa det! För idag är han på AW med jobbet men lovade att komma hem innan 20 eftersom Thilde är så gnällig, för lite avlastning. När jag sms:ade honom förut om att det fortfarande inte funkar så fick jag höra att de skulle käka 20. Tack för den!

Som grädden på moset funkar inte min Facebook app så idag är jag bara trött på allt!

Nu kom han hem bara därför och stinker öl! Blir galen!!!

Kommentarer

Postat av: Michaela

Publicerad 2011-10-28 10:08:27

Tack för tipset om babysittern. Min svägerska tipsade om samma sak så den är uppskriven på listan =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela