kirsten

Sanna mina ord

Underbara lördag

Publicerad 2011-10-22 13:35:00 i Livet med bebis,

Vilken natt! Martin hostade sig igenom hela tror jag, han sov dock inte med oss utan fick snällt sova på soffan. Men Thilde kände ju att nåt inte var som vanligt och har sovit oroligt hela natten och velat ha mat titt som tätt. Vi som hade en sån bra natt natten innan. Men hon vakande pigg och glad och låg och pratade och bet i min armbåge och gjorde pruttljud på den. Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Gulliga unge!

Lördag är ju lika med babysim för oss, så vi kollade hur hon verkade och bestämde oss för att åka iväg ändå. Martin fick dock hoppa badet idag så han var vår mästerfotograf istället. Idag var det läskigt, vi fick sätta bebisarna på en madrass. Ja, de andra bebisarna satt i alla fall. Thilde fick instruktören hålla i och sen släppa så dök hon rätt ner i vattnet från madrassen. Thilde bara skrattar när hon kommer upp. Hon kan se lite smått chockad ut, men sen flinar hon bara. Nästa gång ryktas det om att de ska dyka i från kanten. Det är ett rätt stort hopp för de små liven. Tills dess måste vi ha fixat en undervattenskamera med. En liten reminder till mig själv.

Martin är iväg och spelar upp vår vinst från förra veckan och jag väntar på att Thilde ska vakna. Det är ju ett stort plus med simningen, hon blir så trött av den. Fast nu får hon gärna vakna så att hon kan få i sig lite käk. Sen får vi se vad vi mer kan hinna med idag...

Förresten, Dumlekolorna var fantastiska! De kommer absolut att köpas igen. Jag sa till Martin igår att det var tur att de kom i år och inte förra. Det hade lätt blivit en gravidcraving annars. Fast de blir nog en craving ändå. Hahah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela