kirsten

Sanna mina ord

Baka

Publicerad 2011-09-12 11:44:01 i Livet med bebis,

Inatt har det inte blivit många timmars sömn, jag trodde att halsen skulle explodera och det värkte ända ut i örsnibbarna. Thilde kände av att jag inte var nöjd vilket resulterade i att hon inte heller ville sova. Usch. Klockan åtta var det dags att börja dagen med. Jag vet jag vet, det är en fantastisk tid att gå upp som mamma till en bebis. Men inte när man inte är på topp! Börjar göra mindre ont nu i alla fall så jag hoppas att det är på väg att ge sig. Blir ingen mammafika eller babysim för mig idag dock. Babysimmet följer jag med till och agerar fotograf. På så sätt håller jag mig borta från alla andra kids och kan assistera Martin med Thilde. Blir nog bra det.

Jag ska sätta igång och baka till dopet. Dock hittar jag inga formar som är som små fötter. Det gör mig galen! Det finns på en och en annan hemsida, men att beställa med så kort varsel vågar jag inte. Jag behöver den senast imorrn. Men men, annars får jag dra med en kniv eller nåt, hur svårt kan det vara?! ;) Men jag kan ju alltid börja med några simplare kakor.


Prickigt


Randigt


Rutigt och blommor


Rosa


En mörkblå overall


De fina nya skorna, maj gadd vad snabb jag kommer vara ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela