kirsten

Sanna mina ord

Bustrollet

Publicerad 2011-09-09 12:16:11 i Thilde 4-6 mån,

Idag är det finaste lilla Thildes 5-månadersdag! Tänk att hon blivit så stor! Min fina tjej ♥ Dock ska hon få den värsta presenten jag kan ge henne idag, det är nämligen dax för vaccinering nummer två. Sist klarade hon det så fint så, så jag hoppas att det blir samma idag. Ingen feber utan bara en extra trött liten tjej. Vore ju fantastiskt. Ska bli spännande att se vad hon väger med, igår när jag vägde mig själv så blev det fel på vågen och den hamnde på 6.1 kilo, så vem vet kanske är det hennes nya vikt? Återkommer med det senare!

Sova är inget hon tänkt göra idag när hon blivit stora tjejen! Tog sig en halvtimmes powernap förut, sen ringde nån jäkla säljare! Känner bara att låt mig vara! Är inte det minsta intresserad av det som säljs över telefon! Jag behöver väl inte säga att jag känner mig extra bitter över försäljare när de väcker Thilde? Nix i all ära, men en del får ju dessvärre ringa ändå. Så ja, vi får hoppas att hon tar sig en lur när vi går till BVC.

Nu ligger hon och busar i sitt gym. Sparkar och slår på allt. Man får liksom passa sig när man är med och leker numera. Eller när man ammar för den delen. En annan busig sak hon börjat med är att vrida och vända sig åt alla håll och kanter på skötbordet. Om det inte hade varit en liten höjd på kudden hade hon lätt kunnat rulla av! Inte det lättaste att byta blöja numera, man får vara snabb som den för att hinna torka överallt. Att sen spänna fast den nya blöjan, jisses man blir helt svett. Kanske dags att byta till Up and go blöjan? Bara att dra över benen så är det klart...tåls att funderas på.


Så här fina var vi i helgen :)

Kommentarer

Postat av: Alexandra

Publicerad 2011-09-11 21:00:38

Tack själv för att du kom! Det är som du säger alltid lika kul att träffa nytt folk. Man hinner ju dock inte prata så mycket med varandra, lite synd men det kommer säkert fler tillfällen då vi lär ses :)!!



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela