kirsten

Sanna mina ord

Grinig bebis

Publicerad 2011-09-20 10:29:26 i Thilde 4-6 mån,

Jag förstår inte vad Thilde har börjat med? Hon vill inte sova, inte på kvällen och inte på natten. Sover ungefär en timme i stöten och sen ska det talas och snurras runt på mage. Man kan ju bli galen för mindre! När hon tyckte att det var morgon halv fem imorse ville jag bara gråta en skvätt. Det är tur att vi ska prata sömn med bvc imorrn! Måste verkligen ha tips och råd på vad vi kan göra! För detta resulterar i att hon är så sur som hon bara kan bli och inget är roligt om jag inte bär runt på henne vill säga. Men det orkar jag ju inte en hel dag! Men nu så sover hon, får hoppas på en gladare bebis sedan.

Ska knata iväg till Sumpan, först för att hämta ut del 2 i Liberos babybox och sen är det mammafika. Ska bli mycket trevligt då jag inte kunnat vara med på evigheter! Skulle ha hängt med och tränat idag med, men min varannan dag förkylning är ju som den är just nu. Med grinig bebis hade det inte blivit så mycket träning å andra sidan. Men torsdag är väl en bra träningsdag, right?

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-01-13 17:18:39

Jag känner igen det där. Min dotter är 5.5 månader och vissa dagar är det väldigt lite som är bra. Grinig stora delar av dagen om man inte bär henne. Sover dåligt. Äter dåligt. Ja precis som du beskriver det ovan. Skönt man inte är ensam om det. Hon brukar ju vara så glad och positiv. Ja det går ju över som tur är.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela