kirsten

Sanna mina ord

Thildes första dyk!

Publicerad 2011-09-05 22:58:00 i Livet med bebis,

Är egentligen helt slut och borde ligga och sova sen längesen. Men sån här är jag, jag är nattmänniska egentligen och sitter uppe och ugglar. Tur att jag och Martin är likadana! Helgen har varit fantastisk och bröllopet var så vackert! De hade sina barn som brudnäbbar och det var så sött! Då höll hjärtat på att brista och tårarna började nästan spruta! De hade svartvitt-tema och det var sjukt läckert! Jag kan förstå att de är nöjda med sin dag! Stort grattis än en gång! Tredje och sista bröllopet för i år! Galet! Men Thilde börjar ju bli en van bröllopsbesökerska! 5 månader (på fredag) och redan vart på tre bröllop, nog inte många som kan slå det. Hon var ju dessutom på ett när hon låg i magen, hehe.

Idag har vi varit på mamma-fika i Kista, det var trevligt, men nästa gång ska vi vara där mycket tidigare. Hade tur denna gång att några kom tidigare och tog bord. Så kul att få lite nya bekantskaper och även denna gång var de från Örebro. Skoj att man flyttar därifrån och så är alla nya vänner därifrån. Hahaha! Men då har vi ju nåt mer gemensamt än att vi har barn.

Trodde vi skulle få hoppa babysimmet idag för Thilde var skitsur när vi kom hem. Hon sov kanske nån timme och sen vaknade hon och vägrade vara ensam. Slutade med att jag bäddade ner oss båda i sängen och så sov vi en stund tillsammans. Sen fick hon hänga med på höften och när Martin kom hem tog han över. Så vi kom iväg tillslut för det vände och hon blev glad igen. Så idag har hon fått gjort sitt första dyk. Lite läskigt var det, men hon tyckte det var kul. I alla fall en stund. Vi hade med oss kameran idag och fotade lite, dock inte dyket för då var vi båda i vattnet. Blev himla fina bilder.


Kärlek ♥


Haha, sekunden efter råkade jag doppa henne under vattnet


Men lika glad var lilla Thilde för det!

Kommentarer

Postat av: Chris

Publicerad 2011-09-06 11:24:14

Hejsan,

hittade hit via minbebis.com



Har själv en liten kille som är född i juni.



Skoj med babysim :)



Hälsningar från

Chris & Viggo

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela