kirsten

Sanna mina ord

Träningsvärk deluxe

Publicerad 2011-09-23 10:57:15 i Träning,

Åh, passet igår var väldigt roligt. Men precis som jag hade anat valde den lilla damen att bli hungrig mitt under passet. Visst, det är sånt man får räkna med men det kändes ändå surt. Så där satt jag mitt på golvet och ammade och såg de andra mammorna kämpa. Men trots att jag inte var med på allt har jag stora problem att röra mig idag. Missförstå mig inte, jag gillar träningsvärk. Att verkligen känna att man faktiskt tog i under passet. Så detta kommer det bli mer av! Varje tisdag och torsdag går passet och jag ska verkligen försöka att gå varje gång. Sen beror det ju på Thildes dagsform med, man måste ju se så att hon orkar med det också.

Idag skulle det behövas städas här så det ska jag väl ta tag i antar jag. Bara så svårt att dammsuga när man är ensam hemma. Sover Thilde vaknar hon och är hon vaken vill hon ha uppmärksamhet. Fint väder är det ute med, så en liten promenad kan ju tänkas med. Men det får bli under eftermiddagsluren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela