kirsten

Sanna mina ord

Hån

Publicerad 2012-04-29 23:08:52 i Livet med bebis,

Undrar hur mycket man som människa och speciellt moder ska orka med? Jag hade tjejkväll igår och Thilde fick hänga med pappan på killkväll. Supertrevligt på alla sätt hade vi, ett stort tack till de få tjejer som vågade sig hit! Ni är allt bra fina ni! Killkvällen slutade dock med att pappan blev matförgiftad. Kul. Eller inte. För pappan har sovit på soffan och ensam har jag tagit Thilde. Missförstå mig rätt, att Martin la sig på soffan var superbra och jag skulle vaka över Thilde varenda natt om så behövdes. Men jag är trött, jag är för att vara ärlig helt slut men ändå orkar jag. För att jag måste. Ibland undrar jag om papporna skulle det? Ärligt, så tror jag inte det. De skulle nog få hjälp från oväntat håll. En farmor som rycker in eller liknande.

Nu ska jag sova och jag hoppas på en hel natts sömn, inte för mycket begärt va? ;) Åh, nej Thilde är inte frisk ännu. Imorrn ringer jag VC och hoppas på mirakel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela