kirsten

Sanna mina ord

Varför all denna rensning?

Publicerad 2012-04-17 14:05:44 i Livet med bebis,

Vi plockar, rensar, slänger, flyttar, torkar, skänker, säljer och flyttar det vi la på ett ställe till ett annat. I vardagsrummet har vi fått ihop inte mindre än 3 flyttkartonger med saker, och det finns ytterliggare ett vitrinskåp som ska rensas ovanpå, inuti får allt stå kvar. Vi ska även slänga en lampa i detta rum då dels katterna och sen Thilde haft sönder. Idag ska kökets övre hyllor rensas bort så att vi i helgen kan torka och fixa det sista där. Sen sovrummet, där ska en bokhylla bort och så ska byrån rensas från alla saker/kläder som ligger ovanpå. Badrummet, där ska det storstädas så man ska kunna spegla sig i kaklet. Skötbordet ska tömmas så vi lätt kan flytta på det.

Anledningen? Jo, vi ska fota lägenheten på torsdag nästa vecka. Sen ska den säljas minsann. Vi börjar komma till den kritiska gräns för hur länge man pallar att bo i en tvåa med en ettåring. Visst skulle vi kunna fortsätta ett tag till, men Thildes saker börjar ta alldeles för stor plats. Vi vill att hon ska kunna ha ett eget krypin där alla fina saker får utrymme att lekas med. När det gäller sovandet är det inga problem, vi sover lika gott alla tre utan att vi störs av varandra. Och för att tänka ännu längre in i framtiden så kommer det väl komma ytterliggare ett barn med storken och då är ju en tvåa på tok för liten!

Så nu bor vi eller rättare sagt jag, på Hemnet varje dag. För nån dag här nu så kommer ju VÅR lägenhet som vi bara måste ha. Så nu vet ni vad som sker här just nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela