kirsten

Sanna mina ord

Du härliga semester!

Publicerad 2012-08-09 21:22:14 i Life as we know it,

Det var inte särskilt svårt att komma in i semesterlunken direkt. Jag tror helt klart att det är en stor fördel med att ha barn. För så fort man lämnar jobbet så försvinner alla tankar som har med jobbet att göra och allt handlar om familjen. Hon är en guldgruva den där lilla damen. Nog för att den där gruvan har sina brister också, som att vakna vid 6 när det är sommarlov och man ska passa på att sova. Men det gäller väl att ta vara på all ledig tid man har. Eller vad tror ni?

Idag testade vi Kyrkans öppna förskola, den ligger granne med oss och är en av få som har öppet i vårt område så vi tänkte ge den en chans. Vi har ju hela tiden hängt på Råsundas öppna och har trivts himla bra där, så allt jämfördes ju med den så klart. När de öppnar nästa vecka kommer det vara där vi hänger igen. Men det är bra att det finns alternativ!

Annars görs det inte mycket. Vi testar nya recept och lägger upp en plan för den kommande hösten. Här ska det ätas nyttigt minsann. Så just därför unnar vi oss en hel del gott blandat med en hel del nyttigt nu. Det är ju trots allt semester och den lilla pinglan får ju inte ta del av allt osunt heller. Bra kombo!

Var och hämtade ut mina brillor som kom idag med. Kommer ta ett tag att vänja sig vid dem, men fina är de. Ska fota så får ni se :) Men man kan ju säga att det gick fort. De sa att det skulle ta runt 10 arbetsdagar i måndags och idag kom de! Undrar när resten av linserna kommer, de som enligt säljaren skulle gå fortast? Men han är knasig, lika knasig som sist när han plockade fram bågar som inte alls passade mig.

Nu blir det film och vår semesterdrink Mojitos!

Gammal bild, men en Mojito är det allt i glaset!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela